Meraikan 106 Tahun dengan Maserati A-Z , Masa Lalu, Kini dan Masa Depan Maserati.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tahun 2020 telah menyaksikan tahap Mobiliti Dunia Maserati memasuki fasa baru dalam sejarahnya. Berpandukan DNA yang tertanam, mereka pada hari ini meraikan masa lalu dan penampilan masa hadapan.

Maserati meraikan landasan dan sejarahnya yang telah mencapai lebih dari satu abad. 106 tahun yang lalu, Alfieri Maserati , Ettore dan Ernesto telah bergabung mendirikan “Alfieri Maserati” dekat Bologna.

Filem Jenama Maserati
Maserati telah menghasilkan filem pendek berjudul “Maserati A-Z” sebagai meraikan jenama mereka. Menyoroti semua faktor sebalik kejayaan Maserati, penceritaan menggunakan turutan abjad adalah gambaran sempurna masa lalu, masa kini dan masa hadapan mereka.

Filem berdurasi 4 minit ini menampilkan lebih dari 30 model dan Eklektik Moden yang menyampaikan semangat abadi yang kuat. Runut bunyi adalah dari “Maserati Mix”- “The Chase” ikonik oleh Giorgio Moroder.

https://www.facebook.com/MajalahShift/videos/1039396176577379  – klik link untuk tonton video.

A – Alfieri

B – Bora, Boomerang, Biturbo

C – Customise

D – Design

E – Electrification

F – Fast

G – GranTurismo

H – Heartbeat

I – Innovation

J – Just one Look

K – Keep Dreaming Big

L – (True) Love

M – Made in Modena

N – Nettuno

O – Original

P – Passion

Q – Quattroporte

R – Rebel

S – Sound

T – Trident

U – Unorthodox

V – Visceral

W – Winning in Style

X – Xtravagant

Y – Yours Forever

Z – Zooming into the Future

Filem Maserati Alphabet adalah meraikan masa lalu, masa kini dan masa depan jenama Trident. Pelbagai elemen menjadikan Maserati begitu berani, diakhiri dengan Z – Zooming into the Future. Melambangkan Maserati memandang ke hadapan, berinovasi dengan projek baru yang akan dating.

Share.

About Author

Leave A Reply